Mad fra vikingetiden
Byggrød med æbler
Drænet tykmælk med brombær/hindbær
i honning og hyldeblomst
Dyrekølle med sovs af æbler og peberrod
Gammel ost
Hyldebærgrød
Kogt kål med kommen og saltet flæsk
Kogt rug med grønkål, løg, svampe og urter
Kogt torsk med smør og sennep
Kvansirup
Salat af sommerkål, augustæbler og dild
Middelalder
Boller af høns
Boller af hønsebryst - Tysk
Figen og rosinpuré
Frugttærte til fasten
Høne med krydderurter
Indbagt kylling
Indbagt farseret høne
Mandelmælk til fasten
Muslinger i sovs til fasten
Pandekager med fyld
Postej med kylling, spidskommen og safran
Salat
Tærte til fasten
Renaissance
Aspargessalat med hårdkogte æg drysset med persille
Drænet tykmælk med marinerede frugter
Fasan med pomeranssaft
Gedde i pandekager
Høns med peberrod
Indbagte pærer med krydret sovs
Jordbærtærte
Lutendranck
Mandeltærte 1648
Marineret vildt
Nøddekonfekt
Postej af høns og kvæder
Postej af kastanier
Postej med syrligt kalvekød
Postej af vildt
Rådyrkølle i æblemos
Spinat på ungarsk med røget laks
Ærter og byg
Ørred i kaperssovs
1700-tallet
Kandemælk
Kirsebærtærte
Mandeltærte 1766
Maseriner
Oplagt mælk
Risbudding
Rugbrødstærte
Søsterkage
Chr. IX
Fransk æblekage
Gåseleverpostej af foie gras med portvinssky
Kråsesuppe
Lammeryg med puré af hvide bønner
Pighvar med østerssovs
Bondemad
Groffenbrad
Kålbudding
Mikmuskage fra Lolland-Falster
Sulevælling fra Lolland-Falster
Svupsakker
Syltemælk
Herregårdsmad
Andesuppe med mere
Asparges med smørsoest
Farceret kalvebryst med agurkesoest og kartofler
Fransk Fadepostei af Kalvefilets
Kirsebærkage 1844
Kirsebærtærte
Kompot af jordbær med snemoes
Mandeltærte 1766
Popiets af grøn fiskefars med spinatsauce
Rugbrødstærte
Stegte kyllinger med ribssovs
Svesketærte
Urtesuppe med forlorne æg
Brød
Agernbrød
Brød af spelt og emmer
Brød med æblesurdej
Emmerbrød med honning
Franskbrød
Hollandsk-Hvede-Brød
Hvedebrød
Rugbrød
Rugbrød af svedjerug
Rugbrød med byg
Svensk sigtebrød og skorper
Søsterkage
Vegger